Affiliate Program

Postanite Infotag partner, registrirajte se u affiliate program i zaradite od svake realizirane narudžbe!

Što je affiliate program Infotag i što s njime možete postići?

Affiliate program je partnerski sustav provizija utemeljen na partnerstvu među mrežnim stranicama. Affiliate poveznice vode sa stranica affiliate partnera na stranice Infotag.

Smještanjem poveznica – reklama za naše proizvode – partner stječe financijsku proviziju od prodaje, tj. od svake realizirane narudžbe ostvarene putem affiliate poveznice. Dovoljno je postaviti affiliate poveznicu koja će posjetitelje vaših mrežnih stranica preusmjeriti na naše.

Zašto baš Infotag? 

Infotag predstavlja vodećeg inovatora u korištenju NFC tehnologije, pružajući kreativna rješenja koja su primjenjiva u različitim industrijama.

Infotag svojom upotrebom NFC tehnologije unapređuje načine interakcije s klijentima te podiže zadovoljstvo gostiju u turističkom sektoru, pružajući inovativna rješenja koja oblikuju novo iskustvo putovanja i gostoprimstva.

Kako čitava stvar funkcionira? 

Affiliate program radi na  SliceWP sustavu, a vi kao partner prijavom pristupate sučelju u kojem generirate vlastite poveznice na naše proizvode, imate uvid u zaradu, broj pregleda poveznica i slično.

Kako započeti?

Registrirajte se OVDJE.

Ako ste već registrirani, prijavite se OVDJE.

Djelovati možete u bilo kojoj od država odnosno područja za koja osiguravamo dostavu proizvoda putem dostavnih službi (veći dio EU). Izaberite neki element iz naše ponude i umetnite ga na svoje mrežne stranice.

Za sva pitanja vezano za proizvode s www.infotag.hr stranice na koje odgovore niste pronašli na web stranici, molimo vas da nas kontaktirate na e-mail: [email protected] kako bi potencijalnom kupcu pružili samo točne informacije.

Priručnik s uputama i savjetima pronađite OVDJE. (u izradi)

Kampanje koje možete promovirati pronađite OVDJE. (u izradi)

Kontakt: [email protected] 

Provizija: 15% 

Isplata moguća nakon ostvarenih 50€

0
    0
    Košarica
    Vaša košarica je paznaVrati se u kupovinu
    ×