Česta pitanja

Uređaj omogućuje spajanje na Wi-Fi mrežu bez traženja naziva i unosa lozinke. Potrebno je samo otključati pametni telefon i prisloniti ga na Wifi TAP uređaj.  Radi pomoću NFC tehnologije za Android uređaje i podržava QR kod za spajanje na Wi-Fi mrežu za iPhone uređaje. Uređaj sadrži i personalizirane podatke za ručno spajanje drugih uređaja, poput laptopa i sl. Wifi TAP pasivni je uređaj koji nema ugrađene baterije niti bilo kakav izvor napajanja.

Infotag kupcima predlaže da kod narudžbe dostave podatke (naziv i lozinku) WIFI mreže lokacije na kojoj žele koristiti Wifi TAP uređaj. Podaci navedeni u narudžbi služe isključivo za početno postavljanje uređaja umjesto kupca. Kupac može uređaj postaviti samostalno koristeći aplikaciju NFC Tools koje su dostupne na Google Play ili App Store. Podaci se također koriste za izradu QR koda i personaliziranog natpisa na stražnjoj strani uređaja. Nakon isporuke uređaja Infotag briše dobivene podatke WIFI mreže. Naša pravila privatnosti možete pročitati ovdje.

Komunikacija bliskog polja ili kraće NFC (Near-field communication), kratkodometna je bežična tehnologija pomoću koje dva uređaja mogu razmijeniti različite vrste podataka dodirujući se ili približivši se jedno drugome. NFC koristi elektromagnetsku indukciju između dvije antene ugrađene u uređaje kako bi razmijenili podatke.

NFC oznaka je pasivni uređaj koji nema ugrađene baterije niti bilo kakav izvor napajanja. Radi na principu elektromagnetske indukcije tj. koristi induciranu struju druge zavojnice u blizini i aktivira njezin mikroprocesor i prenosi podatke na uređaj s napajanjem.

Da, NFC oznake koriste se tako da se najprije na njih programira željeni sadržaj.

Na NFC oznaku moguće je dodati poveznicu, tekst, pretraživanje, društvenu mrežu, kontakt, telefonski broj, lokaciju, adresu, medicinske podatke, Wi-Fi mrežu, naredbe za slanje SMS-a ili e-maila i sl.

Ovaj uređaj olakšava korisnicima ostavljanje recenzija. Dovoljno je otključati mobitel, prisloniti ga na Review TAP uređaj i napisati recenziju.

Za očitanje NFC oznake pametni telefon mora biti otključanog zaslona. Na iPhone uređajima NFC stalno je uključen, dok se kod Android uređaja može uključiti i isključiti.

NFC gumbu (ikona iznad) najbrže se pristupa povlačenjem prsta prema dolje na početnom zaslonu uređaja. Dodirom na NFC gumb uključuje se i isključuje NFC na Android uređaju.
NFC na Android-u može se uključiti i u postavkama (Postavke – Veze – NFC i beskontaktno plaćanje).

NFC gumbu (ikona iznad) najbrže se pristupa povlačenjem prsta prema dolje na početnom zaslonu uređaja. Dodirom na NFC gumb uključuje se i isključuje NFC na Android uređaju.
NFC na Android-u može se uključiti i u postavkama (Postavke – Veze – NFC i beskontaktno plaćanje).

Da, ali ne svaka. Postoje posebne NFC oznake koje su prilagođene za lijepljenje na metalne dijelove. Iste oznake moguće je koristiti i na materijalima koji nisu metalni.

Da, ovisno o vrsti zaštite. NFC oznake mogu biti otključane, trajno zaključane ili zaštićene lozinkom. 

NFC oznaka može sadržavati tekst, kontakt informacije, poveznice na web stranice, društvene mreže, video platforme, podatke za spajanje na Wi-Fi mrežu, Bluetooth postavke, SMS i e-mail predloške i dr.

NFC Svijeća – SVIČA jedinstvena je ručno rađena svijeća koja u poklopcu sadrži NFC tehnologiju, a prislanjanjem pametnog telefona na poklopac otvara se Youtube video s opuštajućom glazbom za dodatno uživanje u zvukovima i mirisima svijeće.

0
    0
    Košarica
    Vaša košarica je paznaVrati se u kupovinu
    ×