NFC oznake – 100 kom

50,00 

NFC oznake pasivni su uređaji koji nemaju ugrađene baterije niti bilo kakav izvor napajanja. Rade na principu elektromagnetske indukcije tj. koriste induciranu struju druge zavojnice u blizini i aktivira njezin mikroprocesor i prenosi podatke na uređaj s napajanjem.

Što su NFC oznake? NFC (Near Field Communication) oznake su kompaktne, pametne naljepnice koje vam omogućuju trenutno povezivanje fizičkih predmeta s digitalnim svijetom. Ove oznake djeluju poput mosta, omogućavajući vam da jednostavno i brzo prenesete informacije s proizvoda na pametne uređaje.

Čemu služe? NFC oznake otvaraju vrata beskrajnim mogućnostima, a evo kako ih možete iskoristiti za poboljšanje svog poslovanja i marketinške strategije.

 1. Pametno oglašavanje: Prilagodite marketinške kampanje tako da se automatski pokreću kada korisnici prisloniti svoj pametni uređaj na oznaku na proizvodu. Ponudite ekskluzivne promocije, video sadržaj ili informacije o proizvodu u trenutku.
 2. Bolje kupovno iskustvo: Učinite kupovinu jednostavnijom dodavanjem NFC oznaka na proizvode. Kupci mogu jednostavno dobiti više informacija o proizvodu, recenzije ili usmjeravanje na online trgovinu.
 3. Interaktivne ture: U turizmu ili muzejskim izložbama, NFC oznake mogu poslužiti za pružanje interaktivnih tura i obogaćivanje posjetiteljskog iskustva.

Kako se koriste? Korištenje NFC oznaka je brzo i jednostavno.

 1. Aktivirajte NFC na svom pametnom uređaju (Android) / na iPhone uređajima NFC je uvijek uključen.
 2. Dodirom prislonite uređaj na oznaku na proizvodu.
 3. U trenutku ćete dobiti pristup digitalnom sadržaju ili informacijama.

Za kupce koji žele isporuku NFC oznaka koje su programirane, personalizirane i većih količina molimo kontaktirati nas mailom na: [email protected] kako bi dobili ponudu prema vašim potrebama.

0
  0
  Košarica
  Vaša košarica je paznaVrati se u kupovinu
  ×