Politika povrata novca i povrata

Ako želite izvršiti zamjenu ili povrat proizvoda kupljenoga putem www.infotag.hr, na raspolaganju imate 14 dana od datuma primitka Vaše narudžbe. Moguće je zamijeniti proizvod ukoliko je tehnički neispravan i ne zadovoljava navedene specifikacije u opisu proizvoda. Ako želite zamijeniti jedan proizvod za drugi, trebate zatražiti povrat pute e-mail-a: [email protected] i izvršiti novu narudžbu. Proizvod bez računa nije moguće zamijeniti ili vratiti. Proizvod mora sadržavati sve karakteristike, biti u izvornom stanju te uz njih mora biti priložen pripadajući račun za kupnju. Proizvod koji personaliziran i sadrži karakteristične motive na zahtjev kupca, ne može se vratiti ni zamijeniti za drugi.

Izravne troškove povrata proizvoda kao i troškove u slučaju gubitka proizvoda korisnik snosi sam.

KAKO VRATITI ILI ZAMIJENITI PROIZVOD

 1. Stavite proizvod u originalnu ambalažu, ili bilo koju drugu, pod uvjetom da je dobro zatvorena kako ne bi došlo do oštećenja ili gubitka proizvoda. Ispunite obrazac Zahtjeva za povrat ili zamjenu te ga priložite uz proizvod.
 2. Postoje sljedeći načini povrata ili zamjene proizvoda: poštom ili kurirskom službom, te osobno u Zagrebu prema dogovoru. Na pošiljci je potrebno navesti adresu za povrat:
  INFOTAG, vl. Aleks Poljak
  Antuna Šoljana 7A, 10090 Zagreb
  Hrvatska
 3. POVRAT NOVCA
  Povrat novca, uključujući troškove isporuke, izvršit ćemo tek nakon što nam proizvod bude vraćen. Povrat iznosa izvršit će se istim načinom plaćanja upotrijebljenim za obradu narudžbe u razdoblju od najviše 14 dana, ovisno o Vašoj banci i korištenom načinu plaćanja, o čemu ćemo Vas i obavijestiti.
 4. ZAMJENA
  Za zamjene, savjetujemo Vam da nam napišete email ili nas nazovite kako bi se dogovorili. Poslat ćemo Vam novi proizvod čim obradimo Vaš povrat.

0
  0
  Košarica
  Vaša košarica je paznaVrati se u kupovinu
  ×