NFC oznaka kao poveznica vaših proizvoda i digitalnog sadržaja

U današnje vrijeme kada je digitalni svijet sveprisutan, važno je iskoristiti sve mogućnosti koje nam stoji na raspolaganju kako bismo povezali naše proizvode s digitalnim sadržajem. Jedan od načina je korištenje NFC oznaka koje na jednostavan način povezuju fizičke proizvode s digitalnim sadržajem poput web stranica, društvenih mreža, web shopova i blogova.

NFC (Near Field Communication) tehnologija omogućuje bežičnu komunikaciju između mobilnih uređaja i NFC oznaka. Na samom proizvodu postavlja se NFC oznaka koja sadrži poveznicu prema željama proizvođača. Kupac jednostavno prisloni svoj pametni telefon na oznaku i automatski se povezuje s digitalnim sadržajem povezanim uz proizvod.

Jedna od najvećih prednosti NFC oznaka je ta što se može vrlo brzo i jednostavno izmijeniti sadržaj na oznaci. Umjesto tiska novih oznaka svaki put kad se želi promijeniti informacije, promotivne poruke ili poveznice, jednostavnim uređivanjem virtualnog sadržaja može se naknadno promijeniti sadržaj koji oznaka prenosi.

Ova tehnologija se može koristiti u različitim industrijama, a proizvodnja maslinovog ulja i vina su samo neki od primjera. Poduzetnici mogu koristiti NFC oznake kako bi kupcima pružili više informacija o proizvodu, kao što su zemlja porijekla, način proizvodnje, nagrade na natjecanjima ili ponovnu narudžbu proizvoda bez potrebe za odlaskom u dućan ili traženja proizvoda na internetu.

NFC oznake također omogućuju poduzetnicima da pruže personalizirana iskustva kupcima. Oznake su pouzdan način izgradnje pouzdanosti i povjerenja kod kupaca, što je ključno u doba u kojem klijenti teško donose odluke o kupnji.

NFC oznake mogu biti različitih dimenzija i izgleda, a najčešće su one promjera 25mm. Također mogu biti od PVC-a ili papira ovisno o potrebama klijenta. Infotag nudi mogućnost nabave i programiranja standardiziranih crno – bijelih ili bijelo-crnih PVC NFC oznaka koje su univerzalnog izgleda i intuitivne za korištenje. Ukoliko klijent želi, mogu se izraditi NFC oznake personaliziranog izgleda uz prethodni dogovor.

 

Mi smo integrirali NFC tehnologiju u naše proizvode kako bismo stvorili još dublju i zanimljiviju kupovnu i korisničku praksu. Trenutno u ponudi imamo Wifi TAP urađaj koji omogućuje spajanje na Wi-Fi mrežu bez traženja naziva i unosa lozinke. Potrebno je samo otključati pametni telefon i prisloniti ga na Wifi TAP uređaj.

Također smo uvjereni da ćete i vi kao naši kupci uživati u svim prednostima NFC tehnologije, zato sve svoje proizvode nudimo s tim čipom. Na našoj web stranici možete pronaći velik izbor proizvoda koji koriste NFC tehnologiju kako biste otkrili kako funkcionira, kako ćete ga koristiti i kako će unaprijediti vaše svakodnevne aktivnosti.

Stoga vas pozivam da nas pratite na društvenim mrežama i istražite velike mogućnosti NFC tehnologije u našim proizvodima. Neka vaša svakodnevica postane još jednostavnija i zanimljivija uz NFC tehnologiju.

 

0
    0
    Košarica
    Vaša košarica je paznaVrati se u kupovinu
    ×